Enchanté

Algemene Voorwaarden & Regels

Wij doen ons uiterste best om elke klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en een onvergetelijke ervaring te bieden. Hiervoor hanteren we een aantal regels en voorschriften om onze werking te optimaliseren en alle klanten gelijk behandelen. Maak daarom voor uw bezoek nog kennis met onze regels en voorschriften.

Afspraken en reserveringen

Kom gelieve 10 minuten voor uw behandeling aan en neem gerust plaats in onze wachtkamer. Dit geeft u voldoende tijd om te ontspannen, u om te kleden en op tijd met de behandeling te beginnen. We kunnen anderen niet laten wachten op hun behandeling, net zoals jij niet graag zou willen wachten! Als u te laat arriveert, wordt de behandeltijd verkort, maar voor behandelingen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

Annulering

Om een ​​afspraak te annuleren of te wijzigen, vragen wij u om dit aan ons te melden minimaal 24 uur van tevoren, anders kan er 50% van de afspraak prijs in rekening worden gebracht. Gemiste afspraken worden tegen de volle prijs in rekening gebracht.
Ons boekingsbeleid beschermt niet alleen ons bedrijf, maar heeft ook invloed op onze betaalbaarheid en garandeert een eerlijke behandeling van al onze klanten.
Gelieve zorgvuldig te boeken. No-shows en last-minute annuleringen betekenen dat andere klanten niet in dat tijdslot kunnen boeken en dat verspilt de tijd en expertise van onze ervaren therapeuten.

Cadeaubonnen en Giftcards

Deze vouchers zijn beschikbaar voor alle behandelingen en producten, kunnen niet worden gerestitueerd en moeten op het moment van uw behandeling worden aangeschaft. Vouchers zijn 6 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Ons team helpt u graag verder als u advies nodig heeft.

Speciale aanbiedingen en kortingen

Wij hebben vaak speciale aanbiedingen en kortingen op onze behandelingen. Deze zijn meestal themagericht en bevatten vaak een combinatie van verschillende behandelingen. Houd er rekening mee dat behandelingen variëren in duur (beschreven op behandelingspagina), en onze speciale aanbiedingen die ze combineren, zijn afhankelijk van de oorspronkelijke tijd van de behandelingen. Houd hier rekening mee bij het maken van uw keuze.

Veiligheidspraktijken

Uw welzijn blijft onze hoogste prioriteit.
Als u verkoudheid / griepachtige symptomen heeft, waaronder een loopneus, keelpijn, niezen of een temperatuur, moet u uw afspraken verzetten. We vragen u ook om geen vrienden, partners en kinderen mee te nemen naar uw afspraken, aangezien ons is geadviseerd om klanten tot een minimum te beperken. Geniet bovendien bij binnenkomst van de ontsmettingsmiddel en handcrème. Andere praktijken die we toepassen zijn:
• Desinfecteren van alle producttesters inclusief kaarsen.
• Hand-santisers overal in de salon verkrijgbaar.
• Desinfecteren van alle oppervlakken inclusief leuningen, vloeren, deurklinken, stoelen etc.
• Alle gebruikte gereedschappen zoals stempels, stenen of rollers worden na elk gebruik gesteriliseerd
• We doen onze eigen was ter plaatse, zodat stoffen zoals handdoeken altijd fris en schoon worden gehouden voor uw behandeling.
• We gebruiken voor massagebehandelingen het gebruik van overbodig damesondergoed en kledingstukken
• Indien nodig gebruiken we gezichtsmaskers