Enchanté

Over ons

Over ons

Enchanté! Mijn naam is Marta. Ik ben een ervaren en gecertificeerde massagetherapeut en schoonheidsexpert. Ik heb mijn titel van schoonheidsexpert in 2008 in Polen behaald. In de komende jaren heb ik gewerkt in een aantal gerenommeerde spa-, wellness- en schoonheidsklinieken in het hele land, waaronder het OSSA Spa Center. Mijn werk stelde mij in de gelegenheid om mij verder te verdiepen en ontplooien door al nieuwe inzichten en technieken binnen de wellness mij toe te eigenen. Dit heb ik doorgezet ook na mijn aankomst in Nederland. Al snel heb ik van massage mijn vaste beroep van gemaakt met de belangstelling om vrouwen behandelingen te bieden die niet alleen hun schoonheid complimenteren, maar ook de vorm van hun lichaam, imperfecties en hun interne staat van welzijn meenemen. Last but not least mijn passie wordt gedreven door de bijzonder intermenselijke verbinding tussen behandelaar en klant die gedurende een massage ontstaat en op zijn beurt van essentieel belang is.

In de daaropvolgende jaren heb ik certificaten behaald van trainingen in deep tissue massage en drainagetechnieken. Dit opende mijn ogen voor de brede toepasbaarheid van massagebehandelingen op spier-, lichaams- en gezondheid gerelateerde problemen. In 2011 voltooide ik de opleiding in adhesieve responsbehandelingen en cupping. Vervolgens behaalde ik mijn Lomi Lomi certificaat – wat mij meer in contact bracht met de spirituele kant van massage.

Ik ben constant in ontwikkeling en training, om mijn aanbod aan behandelingen telkens weer te vergroten met oog voor kwaliteit en effectiviteit. Het veld van alternatieve en complementaire geneeskunde waar massage onderdeel van vormt is in een constante ontwikkeling, met nieuwe inzichten al in ontdekking. Ik streef er naar om een sfeer van veiligheid, rust en comfort te creëren voor mijn klanten met een service en kwaliteit waarvoor je graag terug komt.

Enchanté is ontstaan uit een gezamenlijk visie van mij en mijn partner Artur om samen een effectieve en vooral aangename ondersteuning te bieden voor vrouwen in het nastreven van een gezonden levensstijl.

In de toekomst doelen wij om Enchanté uit te groeien tot een erkende en gewaardeerde naam, die uitgebreide massage technieken combineert met spa-behandelingen, zoals scrubs, huidvoeding en esthetische / cosmetische diensten. Daarnaast willen wij meer bewustwording geven aan de maatschappij over de vele – vaak vergeten in de alledaagse drukte – invloed en voordelen het massage kunst kan hebben op je gezondheid en welzijn.