Enchanté

Reviews

★★★★★

Voor mij de eerste massage buiten een saunacomplex en voelde mij direct op mn gemak. De eigenaresse is heel vriendelijk en komt professioneel over. Heerlijke hotstone massage gehad en ga volgende keer voor de lomi lomi massage

★★★★☆

Getalenteerde en zeer vriendelijke masseuse. De lomi lomi massage is echt een aanrader!

★★★★★

Martha heeft mij zeer vriendelijk ontvangen. Sfeervol en schoon in haar salon. Martha is erg goed en deskundig. Is stil terwijl zij masseert, geeft zich volledig over aan de behoefte van de klant. Ik ervaar de massage van Martha als een weldaad voor mijn lichaam en geest. Zowel de lichaams- als de gezichtsmassage!

★★★★★

Vandaag voor een lomi lomi massage geweest. Top massage en heel kundig. Marta snapt het vak en is zeer kundig. Ik kom zeker terug. Echt een aanrader:)

 

★★★★★

Heerlijke massage gehad, lieve dame die de tijd neemt en je privacy geeft. Voor een mooie prijs.

★★★★★

Vandaag heb ik een heerlijke lomi lomi massage ontvangen van de warme, vriendelijke en professionele handen van Marta. Een aanrader als je jezelf eens letterlijk en figuurlijk in de watten wilt leggen en van daaruit lichtvoetig je pad weer vervolgen!

 

★★★★★

Martha is erg deskundig, zorgvuldig en vriendelijk. Verder is ze erg professioneel, hygiëne is uitstekend. Ze masseert ontzettend goed en heeft vele jaren ervaring met allerlei massage technieken. Een vakvrouw, en een heel prettig iemand

★★★★★

De ruimte was hygiënisch, er lag schone bedekking op de behandeltafel. Ze heeft een speciaal zwangerschapskussen. De massage was heerlijk ontspannend. Marta is daarnaast erg vriendelijk.

★★★★★

Ik had dit keer eerst de Lomi Lomi massage en daarna de hydrating facial massage. Het was weer heerlijk ontspannend, dat ik er bijna van in slaap viel. Haar massages vind ik altijd goed. Haar behandelruimte is altijd hygiënisch. En Marta is altijd zeer vriendelijk. Echt een topsalon!

 

★★★★★

Vaak ’n massage gehad, maar nog nooit ZO goed! Voor ’t eerst echt goed ontspannen en genoten. (jonge)dame is aller vriendelijkst en weet wat ze doet. Zou iedereen aanraden om hier heen te gaan. Heel erg bedankt, tot een volgende keer! Groet Jessica

Echt een super lekkere massage!

Wat kan deze vrouw goed masseren.

Ze is ook nog eens super vriendelijk ik kom hier zeker terug! Echt een dikke 10 heb je verdient.

Tot gauw groetjes lindsy

 

★★★★☆

De lokatie op het industrieterrein vond ik niet zo prettig maar als je eenmaal binnen bent krijg je alle aandacht en een heerlijke massage van Marta. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze heel rustig was, niet praatte, tenzij ik haar iets vroeg, en ze mooie Hawaiaanse muziek op de achtergrond had… :) Een echte aanrader dus!