Enchanté

Reviews

★★★★☆

Heel fijne, vriendelijke masseuse. Marta is professioneel en geeft persoonlijke aandacht. Ik koos voor de lomi lomi massage, die was heerlijk! De praktijk is wat klein en je moet een beetje zoeken om ‘m te vinden, maar het is de moeite waard

★★★★★

Voor mij de eerste massage buiten een saunacomplex en voelde mij direct op mn gemak. De eigenaresse is heel vriendelijk en komt professioneel over. Heerlijke hotstone massage gehad en ga volgende keer voor de lomi lomi massage

★★★★★

Martha is erg deskundig, zorgvuldig en vriendelijk. Verder is ze erg professioneel, hygiëne is uitstekend. Ze masseert ontzettend goed en heeft vele jaren ervaring met allerlei massage technieken. Een vakvrouw, en een heel prettig iemand

★★★★★

As always was the Lomi Lomi massage wonderful, absolutely relaxing. You just FEEL your body, without judging. It’s a moment totally for your self, assisted discreetly by Marta’s knowledge and kindness.

★★★★★

Mijn lichaam is zichtbaar slanker geworden dankzij Marta’s anti-cellulitis massage!!

★★★★★

De ruimte was hygiënisch, er lag schone bedekking op de behandeltafel. Ze heeft een speciaal zwangerschapskussen. De massage was heerlijk ontspannend. Marta is daarnaast erg vriendelijk.

★★★★★

Martha heeft mij zeer vriendelijk ontvangen. Sfeervol en schoon in haar salon. Martha is erg goed en deskundig. Is stil terwijl zij masseert, geeft zich volledig over aan de behoefte van de klant. Ik ervaar de massage van Martha als een weldaad voor mijn lichaam en geest. Zowel de lichaams- als de gezichtsmassage!

★★★★★

Ik had dit keer eerst de Lomi Lomi massage en daarna de hydrating facial massage. Het was weer heerlijk ontspannend, dat ik er bijna van in slaap viel. Haar massages vind ik altijd goed. Haar behandelruimte is altijd hygiënisch. En Marta is altijd zeer vriendelijk. Echt een topsalon!

 

★★★★☆

De lokatie op het industrieterrein vond ik niet zo prettig maar als je eenmaal binnen bent krijg je alle aandacht en een heerlijke massage van Marta. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze heel rustig was, niet praatte, tenzij ik haar iets vroeg, en ze mooie Hawaiaanse muziek op de achtergrond had… 🙂 Een echte aanrader dus!

★★★★★

Vandaag heb ik een heerlijke lomi lomi massage ontvangen van de warme, vriendelijke en professionele handen van Marta. Een aanrader als je jezelf eens letterlijk en figuurlijk in de watten wilt leggen en van daaruit lichtvoetig je pad weer vervolgen!

 

Echt een super lekkere massage!

Wat kan deze vrouw goed masseren.

Ze is ook nog eens super vriendelijk ik kom hier zeker terug! Echt een dikke 10 heb je verdient.

Tot gauw groetjes lindsy

 

★★★★★

Heerlijke Lomi-Lomi massage gehad! Optimaal ontspannen. Waande mij op een Hawaiiaans strand. Toch bijzonder zo’n ervaring in Warmond. Marta als zeer bekwaam ervaren. Ga mijzelf zeker nog eens trakteren op een behandeling bij haar.