Enchanté

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi Massage

Rechtstreeks van de tropische kusten van Hawaï, Lomi Lomi is een genezingsproces dat is doorgegeven door generaties Hawaïaanse families.

Lomi Lomi is een traditionele Hawaiiaanse massage die bestaat uit een combinatie van massagetechnieken, notenolie en soms elementen van gebed, ademhaling en dans die worden gebruikt om je energie te herstellen en het lichaam te kalmeren. Het is ook bekend als de ‘liefdevolle handen’ massage. Die bijnaam geeft de massage goed weer – de massage werkt zacht en diep in de spieren met continue, vloeiende bewegingen, waardoor de ontvanger kan ontspannen en kan toegeven aan de verzorgende aanraking.

Lomi Lomi werkt vanuit de overtuiging dat herinneringen van ervaringen niet alleen worden opgeslagen in de hersenen en geest, maar ook in elke cel van het menselijk lichaam. De lange, continue bewegingen van de massage zijn ontworpen om het lichaam zijn oude patronen en gedrag te laten loslaten.

‘Lomi Lomi’ direct vertaald betekent ‘wrijven’ in het Hawaïaans wat de brede, vloeiende lijnen gemaakt met de vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen van de therapeut weerspiegelt. Macadamia-, palm- en kokosolie worden meestal gebruikt als vocht inbrengende crème tijdens een Lomi Lomi-massage, om de slagen soepel te houden en tegelijkertijd je huid te voeden.

Je voelt je heerlijk ontspannen na je Hawaiiaanse massage en wordt van top tot teen vertroeteld. De massage kan het reactievermogen beïnvloeden op een zeer aangename manier!

Goed om te weten!

 • Lomi Lomi is een full-body massage en wordt op een (vrijwel) naakt lichaam uitgevoerd. Bij elke behandeling wordt wegwerp baar lingerie verstrekt
 • Hou in gedachten dat de oliën die bij de massage worden gebruikt, niet per se goed zijn voor haar of make-up. Het is wellicht geen goed idee om direct na de behandeling naar een afspraak of naar je werk te gaan. Maar dat geeft niet! Als u uw agenda voor de middag opruimt, kunt u langer genieten van de na effecten vam de behandeling
 • Vermijd het eten van zware maaltijden of het drinken van alcohol in de uren voorafgaand aan uw massage
 • Een leuk aspect bij een traditionele massage is om de geografische oorsprong in gedachten te houden gedurende de behandeling. Beschouw Lomi Lomi als jouw eigen stukje Hawaii, verbeeld je het kilometerlange zand stranden, en laat de vakantie gevoel zijn werk doen!

Lomi Lomi Massage

 • Geeft een heerlijk ontspannend gevoel
 • Verbeterd de bloed circulatie en lymfestroom
 • Stimuleert het verwijderen van toxines en schadelijke stoffen uit het lichaam
 • Geeft het lichaam een jonger uitstraling
 • Verzorgt een gevoel van vrede, harmonie en welzijn
 • Helpt bij een laag zelfbeeld, stress en een gebrek aan (zelf)vertrouwen
 • Een unieke ervaring

Duur & Prijs

60 minuten / €65.-

90 minuten / €85.-

Maak een afspraak