Enchanté

Veelgestelde vragen

“The Greatest gift is not being afraid to question”

-Ruby Dee (actress, journalist, civil rights activist)

 • Wat kan ik verwachten bij mijn bezoek aan Enchanté?

  Wij willen dat uw (eerste) bezoek niet alleen plezierig, maar ook onvergetelijk wordt. Daarom houden we een kort gesprek om de behandeling af te stemmen op uw wensen/belangen en geven advies. U word professioneel, vriendelijk en met respect behandelt. Wij zijn altijd open voor vragen / voorkeuren / advies ten alle tijden (ook gedurende de behandeling)

 • Zijn er contraindicaties voor behandelingen bij Enchanté?

  Ja, die zijn er. Het is daarom van essentieel belang om alle relevante fysieke / medische, allergeen geschiedenis of als u zwanger bent of denkt te zijn, duidelijk en vooraf met ons communiceren aan uw behandelaar.
  Indien u wilkeurig of onwetend ons hierover niet informeer kan een behandeling leiden tot verergering van de klachten of letsel. Bij constanteren van een contraindicatie/gedeeltelijk contraindicatie kan de behandeling worden aangepast of ontzegd. wij zijn niet aansprakelijk voor letsel als gevolg van het niet informeren van de behandelaar.

 • Zijn er behandelingen die pijnlijk kunnen zijn?

  Hoewel wij ons best doen om het te vermijden, is het ervaren van pijn tijdens een behandeling afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals o.a. de aard van de behandeling of de toestand van uw lichaam. We specificeren welke behandelingen ongemak kunnen veroorzaken, maar de beste manier om dit gevoel te voorkomen is door duidelijke communicatie met uw masseuse.

 • Moet ik naakt zijn voor de behandeling?

  Niks moet is de regel bij ons, hoewel het meerendeel van onze klanten kiest om onze massages wel op een naakt lichaam te ervaren. Wij bieden u de gelegenheid om met privacy en alle tijd, rustig aan en uit te kleden, mede als wegwerp vrouwen ondergoed voor de behandeling. Indien u hiermee ongemakkelijk bent, laat het ons direct weten!

 • Kan ik een behandeling als cadeau voor iemand kopen?

  Dat kan! U kunt vrijwel ieder behandeling in de vorm van een giftcard kopen om aan een dierbare te schenken. Ook zijn een aantal van onze aanbiedingen als gift bon beschikbaar.

 • Is er parkeergelegenheid?

  Ja, wij hebben pakeer plekken voor onze klanten direct naast ons gebouw.

 • Zijn jullie rolstoeltoegankelijk?

  Tot onze grote spijt is Enchanté nog niet rolstoeltoegankelijk.

 • Door wie worden de behandelingen uitgevoerd?

  Altijd door een vrouw. Enchanté is ontstaan vanuit het gedachte - voor vrouwen, door vrouwen en daar houden wij ons trots aan.

 • Kan de behandeling vergoed worden door de verzekeraar?

  In principe wel, echter dit is sterk afhankelijk van uw polisvoorwaarden en zorgverzekering aanbieder. In sommige gevallen kan een (gedeeltelijke) restitutie van uw kosten verhaald worden, maar ga hier niet automatisch van uit! Informeer hierover verder bij uw zorg aanbieder en vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Hoe kan ik mij voorbereiden op een behandeling?

  Maak tijd voor je behandeling - een massage plannen "tussendoor" afspraken is over het algemeen - een slecht idee. Er zijn olieen en cremes die op je haar/kleding kan komen en haast hebben werkt ontspanning tegen. Eet geen zware maaltijden 2 uur voor de behandeling en drink veel water na de behandeling. Tot slot, hou in je gedachten - dit is jouw tijd - en van niemand anders - om tot rust te komen en jezelf te belonen voor je dagelijkse inzet: communiceer al jouw wensen!